Унищожен руски танк е изоставен в украинското село Дмитривка, а

...
Унищожен руски танк е изоставен в украинското село Дмитривка, а
Коментари Харесай

САЩ: Русия вероятно е загубила половината от тежките си танкове в Украйна

Унищожен съветски танк е зарязан в украинското село Дмитривка, а уличният актьор Тивибой е нарисувал на корпуса му гълъб с маслинова клонка. Снимка: АП
Половината от съветските тежки танкове евентуално са били унищожени или пленени от Украйна, съобщи през вчерашния ден високопоставена служителка на Пентагона, съобщи Франс прес. Русия „ евентуално е изгубила половината от главния си запас от бойни танкове в сражения и поради пленяването им от украинците “, съобщи Селест Уоландър на онлайн събитие, проведено от Центъра за нова американска сигурност.

Оценката на Уоландър, която не приведе точни цифри за изгубените от Русия танкове от началото на нейното навлизане в Украйна през февруари 2022 година, беше направена в миг, когато Киев се готви да получи тежки танкове от своите западни съдружници.
Обединеното кралство заяви, че неговите танкове „ Чалънджър 2 “ ще бъдат ситуирани в Украйна през март, а Германия и съдружниците й възнамеряват да изпратят на Киев през април своя танков батальон от „ Леопард 2 “.
Вашингтон също даде обещание танков батальон от „ Ейбрамс “, само че идването на бойните машини в Украйна ще отнеме повече време.

Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
11 Фев 20237510 Фев 20238410 Фев 202383709 Фев 202382008 Фев 202363908 Фев 20232158КоментариНики11 Фев 2023 9:10ч.
Май по-скоро им се желае да е по този начин,предположения от патологични лъжци като англосаксонците не костват доста.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати разсмя ме11 Фев 2023 9:10ч.
Ама несъмнено! И ракетите свършиха и бойната авиация свалена, едни калашници останаха. И отново укрите дават фира по 200-300 индивида на ден.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати коментар11 Фев 2023 9:18ч.
На янките им се желае да е по този начин, само че това е надалеч от истината съгласно МО на Русия. Та стигаме до,, А нека, но едва ли ". Със сигурност съветската войска има някакви загуби, само че чак пък половината...Изявленията на краварите са на правилото,, една жена ми сподели на женския пазар ". Цялата им краварска работа е такава, никаква.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати MMN11 Фев 2023 9:21ч.
Ако поливната танкове са останали в Украйна те биха я покрили половината, само че тази нелепост би трябвало да ни заяви Българска телеграфна агенция с цел да сме оптимистично строени и с цел да е ясно че " и другата страна изпитва усложнения "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Мунчо11 Фев 2023 9:23ч.
Класика, класика в жанра ФЕЙК НОВИНИ. Да, несъмнено Русия има загуби на танкове. Все отново води война против цялото НАТО-ОТАН и т.н " златен милиард " ( УкраИна- Бандерщат и Укровермахта са единствено територия и пушечното месо най-много на САЩ-НАТО ), само че препечатката от Българска телеграфна агенция е кретенска и е предопределена за дебили ( прав е проф. Иво Христов за дебилите в BG ). Толкоз.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати След ракетите, на Русия свършиха и танковете!11 Фев 2023 9:24ч.
Поредните хуморески. По данни не на РФ, а на Global Firepower, Русия разполага общо с 22 000 /двадесет и две хиляди/ танка. Което я подрежда преди всичко в света... Със сигурност огромна част от тези танкове са законсервирани машини от времето на Съюз на съветските социалистически републики. Но това не трансформира цифрата - 22 000!!! Един подобен танк се разконсервира, инсталират му се изчезналите системи /оптика, радиооборудване, защитни системи.../ и е подготвен за пердах! Това изисква несъмнено време, само че не се постанова занапред да се създава нов танк! Танковете към този момент са създадени, на склад са!... Така че от неразбираемото известие на тази Селест излиза, че Русия е изгубила 11 000 танка! Чепуха. Блин!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани07 Фев 202385107 Фев 202382910 Фев 2023243507 Фев 2023727
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР