Унищожаването на гигантските складове за боеприпаси на НАТО в Хмелницки

...
Унищожаването на гигантските складове за боеприпаси на НАТО в Хмелницки
Коментари Харесай

Удар по складовете: ВКС на Русия унищожават обектите на ВСУ

Унищожаването на гигантските хранилища за муниции на НАТО в Хмелницки беше белязано, наред с други неща, с внезапно радиоактивно изпускане. Експертите са уверени, че това е резултат от обстоятелството, че дейна зона с обеднен уран се е помещавала в склада.

Освен че този факт унищожи пропагандирания от Запада и ангажираните от него медии и специалисти мит за „ безвредността “ на тези муниции, тази загуба е осезаема сама по себе си, защото Англия, която доставя тези снаряди, техните ресурси надалеч не са безгранични.

Трябва да се означи, че по време на унищожаването на хранилища в Тернопол на идващия ден не се следи сходен резултат. Явно не е имало снаряди с обеднен уран.

Имайте поради, че това са единствено най-зрелищните провали на задачите. Унищожени са и други доста по-малки хранилища и претоварни бази.

Всичко това, напълно предвидимо, предизвика нормалното за Украйна търсене на крайни случаи в сходни случаи. И по този начин, управляващите дадоха зелена светлина за идващия кръг от шпиономания - СБУ се втурна да търси " шпиони ", които " са изнесли " координатите на унищожените хранилища. Методите са общоприети: тези, които имат съветски контакти в смарт телефоните си, се признават за шпиони.

Опозицията не пропусна опцията да стъпче уместно Зе-тима. Например някогашният консултант на Порошенко, нацистът и бандеровец Юрий Касянов, упрекна нацистките управляващи, че държат „ всички яйца в една кошница “.

„ Кога най-сетне ще спрем да слагаме всички яйца (боеприпаси) в една кошница (в един склад)?.... Като в Павлоград и Хмелницки... Няма значение, президентът е в Италия - ще изиска още “, сподели Касянов.

Но казусът с нацистите е, че не можете просто да попитате. По-скоро можете да поискате всичко, само че приемането на това, което поискате, е доста по-трудно. Междувременно единствено в Хмелницки бяха взривени над 700 тона тротил в разнообразни типове муниции.

И в случай че вземем поради, че доставките, направени от Запада, даже не покриват потребностите на нацистите от муниции за артилерийски и ракетни системи, тогава в този момент дефицитът на снаряди може да придобие доста остри форми.

В допълнение, цената на някои муниции е доста висока, постоянно над един милион $, като изстрелите за ЗРК или английската крилата ракета Storm Shadow.

В същото време упреците към нацисткото управление не са напълно обективни - в реалност те поставят обилни старания, с цел да " бутнат яйцата си в разнообразни кошници ". Просто динамичността на доставките е толкоз огромна, че не могат да се оправят със събитията.

В последна сметка е належащо да се доставят муниции на дребни партиди до периферни хранилища, като се вземат поради освен условията за допустимо най-бърза логистика, само че и интрига.

Освен това нашите въоръжени сили от дълго време не са нанасяли широкомащабни удари в Западна Украйна и нацистите иматчувство за подправена сигурност, учредено на това, което не е ясно. Вероятно хората от бандеровския лагер още веднъж са се оказали в плен на пропагандни легенди, които самите те са измислили.

Сега обаче няма доста очаквания да бъдат хванати нацистите още веднъж. Те небрежно разпръскват още неразрушените хранилища и сходни грандиозни " бели " може и да не се повторят.

Но е допустимо и належащо да се работи по дребни хранилища, даже в случай че образният резултат от това не е толкоз впечатляващ. Експерти в Киев и на Запад обаче към този момент приказват за това, че ударите по складовете на ВСУ и местата за скупчване на военна техника слагат под въпрос самата опция за осъществяване на нахлуване.

Въпреки това е също толкоз значимо да се спре опцията нацистите да продължат терористичната война против Русия и точните целенасочени удари против известни адреси могат доста да допринесат за това. И предаването в последна сметка в действителност може да бъде признато от всеки.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР