Унион се представя блестящо в Бундеслигата от началото на сезона,

...
Унион се представя блестящо в Бундеслигата от началото на сезона,
Коментари Харесай

Унион с втора загуба, Сен-Жилоа с втора победа

Унион се показва ослепително в Бундеслигата от началото на сезона, само че нещата наподобяват друго в Лига Европа. Берлинчани позволиха втора загуба, откакто отстъпиха с 0:1 на Брага и с в сложна обстановка в група D. Португалците имат шест точки, а с толкоз е и Юнион Сен-Жилоа, който завоюва с 3:2 против Малмьо.

Тимът на Урс Фишер започва нападателно в Брага и с висока преса затрудняваше противника. Вратарят на домакините Матеус съумя да спре Бекер, който бе изведен на добра позиция. От последвалия ъглов удар Диого Лейте стреля с глава, само че уцели гредата. Домакините не създаваха доста в предни позиции, само че можеха да поведат в добавеното време на първата част. Тогава отлична интервенция на вратаря Рьоноу предотврати попадението.

Унион пропусна добра опция при започване на втората част, само че след тази обстановка португалците успяваха да лимитират противника. В 77-ата минута удар от отдалеченост на резервата Андре Орта бе отразен от стража на гостите, само че към Витор Оливейра, който при добавката откри резултата. Германците не съумяха да се възстановят от гола и Брага стигна до седма поредна победа във всички шампионати.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР