Унион Берлин се цели в първа победа над Байерн Мюнхен

...
Унион Берлин се цели в първа победа над Байерн Мюнхен
Коментари Харесай

Унион Берлин се точи на Байерн Мюнхен

Унион Берлин се цели в първа победа над Байерн Мюнхен в борбата да избегне отпадане от Бундеслигата в съботния дуел от 30-ия кръг на шампионата, надявайки се баварците да мислят повече за идните полуфинали в Шампионската лига.

Байерн загуби конкуренцията за купата в Бундеслигата против Байер Леверкузен, а Шампионската лига остана единственият късмет за отбора да избегне сезон без трофей. Съперник на гранда от Мюнхен в разногласието за постигане до финала ще бъде рекордьорът по трофеи в Шампионската лига Реал Мадрид като първият мач сред двата отбора следва на 30 април.

" Ако аз бях треньор на Байерн Мюнхен, несъмнено щях да мисля за полуфинала против Реал Мадрид. Това има приоритет. Ще опитаме да се възползваме ", разяснява наставникът на Унион Ненад Биелица.

Той чака старши треньорът на Байерн Томас Тухел да направи промени в състава, само че призна, че " аварийните футболисти също са с висока класа ".

Футболистите на Байерн Мюнхен нямат загуба против Унион Берлин към този момент девет мача, от които завоюваха шест, а Биелица съобщи: " Винаги има първи път. Уверени сме, че можем да го създадем. "

Униов Берлин съумя да се възвърне от ужасния старт в средата на сезона, само че в този момент се намира на 3 точки от зоната на изпадащите със единствено една победа от последните си седем срещи и не означи гол в последните си три дуела.

" Няма да вкараме гол, в случай че не вършим опити за това. Имахме положителни шансове против огромни клубове, само че не показахме задоволително отдаденост пред гола ", съобщи Биелица./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР