Унион (Берлин) победи с 2:1 като домакин РБ Лайпциг в

...
Унион (Берлин) победи с 2:1 като домакин РБ Лайпциг в
Коментари Харесай

Унион влоши още положението на РБ Лайпциг

Унион (Берлин) победи с 2:1 като хазаин Република България Лайпциг в мач от третия кръг на Бундеслигата. Попаденията за столичани бяха дело на Джордан Сибачу (32’) и Шералдо Бекер (38’), а прецизен за гостите бе Вили Орбан (83’). Играчите на Доменико Тедеско изиграха един от следващ слаб мач от началото на сезона и подобен, който не кореспондира с високите упоритости на отбора. По този метод гостите не престават да нямат победа от началото на сезона в шампионата. 

Тимо Вернер имаше отлична опция да открие резултата в 20-ата минута в интерес на " биковете ", когато Тимо Вернер бе изведен чудесно зад тила на защитата, само че в последна сметка нацели гредата зад тила на вратаря Фредерик Рьонов.

Домакините излязоха напред в 32-ата минута, откакто доста добра триходова композиция в последна сметка изведе Джордан Сибачу очи в очи с Янис Бласвих и той означи за 1:0. Само седем минути по-късно футболистите на Урс Фишер вкараха второ попадение посредством Шералдо Бекер, койго навлезе в наказателното поле и с отличен удар с левия крайник повиши преднината на своя отбор.

Футболистите на Република България Лайпциг излязоха стимулирани да преобърнат ориста си през втората част, само че офанзивите им по този начин и не успяваха да основат съществено напрежение и голови благоприятни условия. Въпреки това в 84-ата минута те съумяха да понижат изоставането си посредством своя капитан Вили Орбан, който се възползва от неточност на вратаря на домакините Рьонов и прати топката в мрежата за 1:2. След попадението гостите съумяха на няколко пъти да основат ново напрежение към наказателното поле на Унион, само че липсваше първокласен завършващ удар.

С тази победа Унион (Берлин) продължава отличния старт на сезона си и към този момент има 7 точки от първите три кръга в Бундеслигата. От своя страна Република България Лайпциг има едвам 2 от същия брой мачове и прави сложен старт.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР