УниКредит Булбанк организира специалнa обучителна академия за майки . Целта

...
УниКредит Булбанк организира специалнa обучителна академия за майки . Целта
Коментари Харесай

Безплатна академия на УниКредит Булбанк ще връща майки в бизнеса

УниКредит Булбанк провежда специалнa обучителна академия за майки. Целта на програмата WoMum “Майки в бизнеса “, е да увеличи професионалната подготовка на дамите и да направи завръщането им след майчинство по-лесно, без непотребен стрес и с повече самонадеяност.

Подкрепата, която майките ще получат от WoMum “Майки в бизнеса “, е с напълно практическа устременост. Всички образования са изцяло безвъзмездни и ще бъдат извършени от професионални треньори от УниКредит Булбанк, които имат дълготраен опит в бизнеса.

По време на академията обучителите ще оказват помощ на дамите да надградят професионалните и личностни си умения. Всички тренинг събития ще се организират в Учебния център на УниКредит Булбанк на пл. „ Св. Неделя “ 7, ет. 6.

Участниците в програмата ще получат и практични препоръки по какъв начин да ръководят персоналните си финанси – безспорна нужда при ръководството на фамилния бюджет.

„ В УниКредит Булбанк разбираме какво огромно всекидневно предизвикателство е съчетаването на две значими функции в една – на работещ човек и на майка. Ние имаме вяра, че това не е непостижима задача. Затова създадохме академията за майки WoMum “Майки в бизнеса “. Искаме да споделим нашия опит с дамите и да създадем завръщането им в бизнес среда по-лесно. Убедени сме, че майчинството е развило у тях скъпи качества, които могат да приложат в бизнес среда. Готови сме и да ги приветстваме в екипа на Уникредит Булбанк “, разяснява Федерико Бедини, шеф Човешки запаси в УниКредит Булбанк.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР