УниКредит Булбанк кани всички деца и родители да се позабавляват

...
УниКредит Булбанк кани всички деца и родители да се позабавляват
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк ще представя картите си за деца и тийнейджъри 

УниКредит Булбанк кани всички деца и родители да се позабавляват дружно и да научат повече за финансовата просветеност на най-малките. Банката провежда двуседмични занимателни събития, на които всички присъстващи ще могат да получат повече информация за новите юношески карти, а дребните и не толкоз дребните деца ще се забавляват с забавни игри, които ще им донесат като премия очила за виртуална действителност.

Всеки работен ден от 17.09.2018 година до 28.09.2018 година в интервала 12:00 – 18:00 ч. пред централния вход на UniCredit Bulbank (пл. „ Св. Неделя “ 7 в София) аниматори ще забавляват децата и младежите, ще сглобяват макети, ще играят игри и ще им раздават дарове. Междувременно клиентите ще си отговорят на въпроса: Кога е добре да вземем дебитна карта на детето си?

УниКредит Булбанк към този момент предлага детски карти Debit Mastercard за деца (10-14 год.) и младежи (14-18 год.) при доста атрактивни условия. Debit Mastercard Kids се издават към сметка на родител и са без такси при издаване, обслужване и изтегляне на банкомати на UniCredit в страната и чужбина. Debit Mastercard Teens е с включен Bulbank Мobile и може да се издаде като спомагателна карта към родителска сметка или като съществена карта. Карта е без такси за издаване и при изтегляне на банкомат на UniCredit в България и чужбина.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР