УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха споразумение за партньорство в

...
УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха споразумение за партньорство в
Коментари Харесай

УниКредит Булбанк ще предлага застрахователни продукти на Алианц България

УниКредит Булбанк и Алианц България подписаха съглашение за партньорство в България, съгласно което банката ще предлага екслузивно продуктите на застрахователната компания в региона на животозастраховането и общото обезпечаване. От началото на октомври клиентите на УниКредит могат да намерят необятна гама от продуктите на Алианц, осигуряващи им застрахователна отбрана на живота и имуществото.

Още при започване на юни УниКредит и Алианц взеха решение да си сътрудничат на районно равнище за страните от Централна и Източна Европа. Новото съглашение е продължение на съдействието.

"Освен осъществяване на груповия ангажимент, за нас партньорството с Алианц е естествено продължение на метода, по който работим дружно от години ", означи основният изпълнителен шеф и ръководител на УС на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян. Той посочи, че с подписването на съглашението се затвърждава сполучливата процедура - дружно с Алианц да оферират на клиентите най-подходящите за тях артикули при преференциални условия.

Председателят на Изпълнителния комитет на Алианц България Холдинг Александър Проценко добави, че това партньорство е неповторима композиция сред две водещи институции от банкирането и застраховането в България. "И двете компании имат общи полезности - фокус към клиента и нововъведения. И точно по тази причина ще дават най-хубавата отбрана и обслужване на необятната потребителска база ", уточни Александър Проценко.

Главният действен шеф на УниКредит Булбанк Енрико Минити акцентира, че когато две водещи компании работят дружно за клиентите си, това сигурно носи повече изгоди за тях. По думите му партньорството ще даде опция на двете компании да обслужват още по-добре техните самостоятелни клиенти, както и дребните и междинни предприятия.

"С ангажираното отношение, което виждаме от страна на УниКредит Булбанк и от наша страна, съм сигурен, че партньорството ни ще бъде сполучливо и ще докара до подобряването и на финансовата и на застрахователната просвета на клиентите ", сподели основният финансов шеф на Алианц България Холдинг Павлин Петков.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР