Уникалното шоу за преобразявания в България – „Като две капки

...
Уникалното шоу за преобразявания в България – „Като две капки
Коментари Харесай

Феновете ликуват! Любимо предаване се връща на екрана

Уникалното шоу за преобразявания в България – „ Като две капки вода “, се завръща с нов сезон от 26 февруари в 20:00 часа по Нова телевизия. Предаването, което в продължение на пет издания показа обичани артисти, реализатори и водещи в амплоа на международни звезди, ще се насочи към нови зашеметяващи облици през февруари.

Емблемата на шоуто – водещите Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, още веднъж ще предизвикат жури и участници с поредност от изненади и непредвидени моменти.

„ Шести сезон на „ Като две капки вода “ няма да изневери на традицията да показа звездни участници и обичани лица, които феновете не чакат да видят в това амплоа “, разясняват от продукцията.

В продължение на 13 лайфа звездите ще се състезават с облиците на Бутона на шанса, а в края на всяко предаване спечелилият ще има опция да подари своята премия за определена от него идея.

Победители в петте сезона на шоуто са Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански и Михаела Маринова, а измежду участниците се подреждат Филип Аврамов, Азис, Орлин Павлов, Герасим Георгиев - Геро, Десислава, Поли Генова, Башар Рахал и доста други.

„ През миналите години предаването показа Ненчо Балабанов, който е един от най-хубавите имитатори в България. В „ Капките “ Криско потвърди, че може освен да рапира, само че и да пее, а Ваня Джаферович, че спортистите имат място на сцената “, добавя екипът, който дава обещание нови звездни съревнования.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР