Уникалното шоу за преобразявания Като две капки вода“ се завръща

...
Уникалното шоу за преобразявания Като две капки вода“ се завръща
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ се завръща в ефира на NOVA през пролетта

Уникалното шоу за преобразявания „ Като две капки вода “ се завръща в ефира на NOVA през март 2020 година Предаването, което в продължение на седем издания провокира известни персони да влязат в неподозирани за тях облици на български и световноизвестни реализатори, още веднъж ще изненада феновете. В осмия сезон на предаването осмият участник ще бъде определен точно от тях. Записванията за присъединяване към този момент са дейни на, където всеки искащ може да показа своя извънреден гений на подражател посредством три къси видеа.

През новия сезон музикалното шоу ще даде изключителния късмет на един от своите почитатели да показа сцената с изявени български актьори. „ Сигурен съм, че милиони хора, гледайки „ Като две капки вода “ си споделят: „ Аз това го мога и по-добре. Защо мен не ме поканят да им покажа “. Аз персонално съм получавал доста такива зрителски писма. Този сезон предаването дава опцията в конкуренцията да се включат седем звезди и един, посочен от феновете. Той ще бъде определен от цяла България посредством гласоподаване. Това може и да е началото на една обещаваща, блестяща и феноменална кариера на избраника. Пожелавам триумф на всички искащи “, показа продуцентът Магърдич Халваджиян по време на грандиозния край на „ Маскираният артист “, зад чиято реализация още веднъж стои сполучливото съдействие на Нова Броудкастинг Груп и Глобал Филмс.
 Като две капки вода NOVA
За следващ път супер шлагерът в българския ефирен ефир ще впечатли с въздействащи превъплъщения, мощни дуети, специфични театрални резултати и вдъхновяваща хореография. Емблематичните водещи на шоуто – Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, още веднъж ще предизвикат журито и участниците с доста изненади и непредвидени моменти. Осмият сезон на „ Като две капки вода “ няма да изневери на традицията да забавлява своите почитатели, давайки опция на участниците да разкрият своя имитаторски гений в разнообразни функции от „ Бутона на шанса “.
 Като две капки вода NOVA-->
През миналите седем звездни сезона на предаването феновете на NOVA станаха очевидци на превъплъщенията на 56-ма участници. Сред спечелилите в шоуто се подреждат Рафи Бохосян, Невена Бозукова, Ненчо Балабанов, Калин Врачански, Михаела Маринова, Славин Славчев.

В предходния сезон артистичността на Стефан Илчев сграбчи сърцата на публиката, като феновете на NOVA имаха опцията да гледат възхитителните артистични превъплъщения още на Мария Илиева, Петя Буюклиева, Тита, Деси Добрева, Папи Ханс, Дичо и Милко Калайджиев. Предстои да разберем кои ще са новите кандидати за най-хубав подражател, чиито осъществявания ще завладеят за осми път телевизионния ефир напролет на 2020 г.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР