Уникалното предаване Като две капки вода приключи своя седми сезон

...
Уникалното предаване Като две капки вода приключи своя седми сезон
Коментари Харесай

„Като две капки вода“ е най-гледаното шоу в българския ефир

Уникалното предаване " Като две капки вода " завърши своя седми сезон с извънреден триумф, налагайки се като най-гледаното шоу в българския ефир този сезон измежду феновете в дейна възраст (18-49 г). Бляскавият край и фантастичните превъплъщения на участниците накараха над 2,2 млн. най-малко за малко да се допрян до магията на обичания формат за преобразявания в България. Аудиторният дял е над 46%, до момента в който по същото време, втората по гледаемост телевизия регистрира по-малко от 20%.

Големият победител в седми сезон на „ Като две капки вода “ е Стефан Илчев. След оспорвана борба артистът сграбчи първото място и огромната премия – чисто нов лек автомобил. На второ място се класира Мария Илиева.

Трето и четвърто заеха Милко Калайджиев и Тита.

„ Всеки идващ лайв ми вдъхваше убеденост. Аз несъмнено бях минимум известният актьор измежду участниците, а „ Като две капки вода “ е едно извънредно предизвикателство. Образът на примата е подарък за всички фенове, които желаеха да ме видят като Лили Иванова “, описа Стефан Илчев, откакто изправи аудитория и жури на крайници с осъществяване на „ Камино “.

Върховни фалшификати, въздействащи дуети и хореографията на балета Funky Monkeys превзеха сцената по време на огромния край на шоуто. „ Помня по какъв начин пристигна на кастинга на X Factor като страхливо момиче, а през днешния ден си приключен актьор! “, съобщи Маги Халважиян, след осъществяването на Тита. Певицата направи впечатляваща поява и хореография с едно от паметните части на Бионсе - Crazy in love. По време на преобразяването си в Силвия Кацарова и Васил Найденов, Деси Добрева и Папи Ханс измислиха нов дует – „ Деспапито “, а продуцентът на шоуто добави, че мечтае за сезон с дуети в „ Като две капки вода “.

„ Най-трудното решение беше да махна мустака си за шоуто. Дори и за сватбата си не съм премислял толкоз! Избрах облика на Георги Минчев, с цел да припомня на феновете какъв брой готин човек беше “, показа емблемата на поп-фолк музиката - Милко Калйджиев, който пресъздаде дрезгавия глас и рок звученето на известния български артист.

Малко по-късно Петя Буюклиева и Дичо застанаха на една сцена като дует, с цел да извисят гласове с безкомпромисното парче Close my eyes forever на Лита Форд и Ози Озбърн.

„ Като две капки вода “ е развлечение, предизвикателство и учебно заведение. Имаше доста случаи, в които виждам себе си след осъществяване и си споделям: “Уау! Това в действителност ли съм аз? “, описа Мария Илиева, която заложи на друго амплоа от кариерата на Бионсе. С песента Listen певицата поздрави своята аудитория и просълзи журито.

В компанията на 23 деца от групировка „ Бон-Бон “ братя Аргирови направиха своето първо видоизменение на сцената на „ Като две капки вода “. Специалните посетители показаха дуета на Лучано Павароти и Енрике Иглесиас, предизвиквайки в допълнение положително въодушевление измежду публиката. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР