Уникално шоу за радост на гостите на “Клуб 33” спретната

...
Уникално шоу за радост на гостите на “Клуб 33” спретната
Коментари Харесай

Деси Слава остави детето и мъжа си вкъщи и тръгна по партита! Качи се на сцената с Галена и взриви феновете…

Уникално шоу за наслада на гостите на “Клуб 33” спретната Галена и Деси Слава. На присъединяване на поп фолк дивата от Смядово ненадейно се озова и колежката й и нейна близка приятелка, която към момента е в майчинство. Не е загадка, че в последните дни на предходната година Деси подари гаджето си Благой с първороден правоприемник.

Двете звезди на “Пайнер” направиха кефа на почитателите си. След като Галена подгря меломаните с шлагерите си, микрофона сграбчи и Деси Слава. Блондинката сподели, че не е изгубила форма, само че пролича, че участията и срещите с нейните почитатели са почнали да й липсват.

Направи усещане, че мама Деси е излязла да се повесели по женски, като най-вероятно бащата на втория й наследник е останал вкъщи, с цел да я анулира в грижите.

Галена от своя страна се раздаде на сцената по този начин, както единствено тя го може. Освен, че извърши най-яките парчето от репертоара си, тя се впусна в рейд из клуба, като хем продължи да пее, хем позираше за селфита с многочислените си фенове.



Източник: Пик
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР