Уникално шоу с най-големите хитове на Pink Floyd предстои тази

...
Уникално шоу с най-големите хитове на Pink Floyd предстои тази
Коментари Харесай

Уникално шоу с най-големите хитове на Pink Floyd тази вечер в Пловдив

Уникално шоу с най-големите шлагери на Pink Floyd следва довечера в Пловдив. Brit Floyd се завръщат на сцената за една специфична ретроспекция, отдадена на 45-тата годишнина от великия албум от 1973  The Dark Side of the Moon. Още рано сутринта през вчерашния ден стартира построяването на сцената за огромното шоу в многофункционална спортна зала " Колодрума “. 

Концертът се реализира с поддръжката на община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Пловдив за 2018 година. Шоуто на Brit Floyd е в действителност удивително и основава атмосфера, оптимално близка до тази на концерт на Pink Floyd онлайн.  

Огромната продукция включва неповторимо светлинно шоу, внушителна мултимедия и невероятни театрални резултати, които пресъздават величието на последното турне на Pink Floyd от 1994 Division Bell. На сцената ще чуем песни от най-любимите и най-продавани албуми на Pink Floyd – The Dark Side of the Moon, Wish You Were Here, Animals, The Wall и The Division Bell, както и доста други. 

За информация на многочислените фенове на Brit Floyd, вратите на  зала " Колодрума “ ще отворят в 18:30 часа. Няма да има съпорт група, и музикантите ще излязат на сцената в 20:00. Спектакълът ще продължи към два часа и половина.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР