Уникално постижение в световен мащаб за майонеза „Краси” Любимата марка

...
Уникално постижение в световен мащаб за майонеза „Краси” Любимата марка
Коментари Харесай

Рекордът за „Най-голяма кофичка с майонеза в света” е български


Уникално достижение в международен мащаб за майонеза „ Краси”

Любимата марка майонеза на българските консуматори - „ Краси " към този момент е с връх на Гинес.
На неповторимо събитие и пред многочислена аудитория, в зала „ Ларго ", бе напълнена кофичка с майонеза, която е тъкмо 1000 пъти по-голяма от истинската.

Ана Орфорд, арбитър от централата на Гинес, персонално следи и удостовери спазването на високите стандарти на GUINNESS WORLD RECORDS®.

По време на церемонията съдийката няколко пъти ревизираше дали се съблюдават извънредно строгите условия, които GUINNESS WORLD RECORDS® имат във връзка с качеството и хигиеничните правила, както и за осъществяване на толкоз огромни събития. След като кантарът се спря на рекордните 221.4 кг майонеза, събрани в гигантската кофичка съдията анонсира, че безусловно всички условия са били спазени, събитието е протекло при извънредно добра организация и марката майонеза „ Краси " и България би трябвало да се гордеят с достижението.

След това връчи формалния документ за слагане на международен връх на мениджъра на Фабрика за майонеза „ Краси " Даниела Авджиева. По думите на госпожа Авджиева, върхът е подложен в точният миг, тъй като тази година майонеза „ Краси " отбелязва своя 25-годишен празник. Това е самопризнание за целия екип, който стои зад триумфа на продукта, както и за потребителите и тяхното доверие.

Рекордът, който ще бъде вписан в „ Книгата за върховете на Гинес " носи освен името на майонеза „ Краси ", само че е и достижение за България, за автентичен български артикул с чудесно качество и усет.

" Книгата за върхове на Гинес " има дълга история, нейният първи вид е отпечатан на 27 август 1954 година в 1000 копия, всяко със 198 страници, които биват раздадени. След основаването на книгата, изданието от август 1955 година доближава върха на английската ранглиста за най-продавани книги. " Книгата за върхове на Гинес " през днешния ден е нарицателно име за всички неповторими достижения в света.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР