Уникално подово отопление, изпитано в най-студените райони на планетата, ще

...
Уникално подово отопление, изпитано в най-студените райони на планетата, ще
Коментари Харесай

Уникално подово отопление демонстрират на Международния технически панаир

Уникално подово отопление, изпитано в най-студените региони на планетата, ще показва компания в Международния механически панаир в Пловдив, оповестяват от пресслужбата на панаира.

Изделието е първото в света с оптимален клас на отбрана. То загрява плочи с дебелина до 30 сантиметра и ги трансформира в батерия, който излъчва топлота в продължение на 6 часа, без да харчи ток. Може да се употребява както в дома, по този начин и за обезледяване на пътища и игрища.

Триизмерно лазерно сканиране на здания също е измежду новостите на ЕСЕН 2019. Върховата технология се употребява за съставянето на подробна и прецизна информация за остарели сгради, монументи на културата, археологически находки. Получените данни са основа на плановете за реституция и реорганизация.

Посетителите могат да видят по какъв начин се ползва на процедура 3D лазерното сканиране на семинар с присъединяване на експерти от Германия и Швейцария, който ще се състои на 23 и 27 септември. И в случай че тази технология способства за обновяването на постройките, комфортът в тях доста се покачва с новото потомство сандвич панели за изолираност, които ще показа българска компания. Използваните в тях материали и структурата усъвършенстват топло- и звукоизолацията, устойчивостта на пожари и енергийната успеваемост.

Предлагат се и други новаторски изолационни системи, сплотяващи плюсовете на обичайното строителство с преимуществата на актуалните технологии. Най-модерните решения са подобаващи за нискоенергийни и пасивни здания, настояват специалисти. Сред новостите са и авансово изолирани тръби, които се употребяват в бита за вътрешно систематизиране на топла и студена вода, в промишлеността и инфраструктурата. Улеснение при ремонта основава нов тип мазилка, която може да се нанесе върху остаряла настилка, да вземем за пример плочки в банята или паркет на пода. Тя се предлага в 1000 цвята. За дома е предопределен и уред за филтриране на въздуха в затворени пространства, който унищожава мухъл, бактерии, вируси, алергени единствено с топлота, не отделя нездравословни излъчвания и е доста пестелив. Мобилна биосауна с джакузи, създавана в Япония, също е измежду атрактивните експонати. Вносителите ще показват нейните качества с настоящ модел. Близо 700 компании ще показват съвременни технологии, артикули и услуги за промишлеността и дома по време на Международния механически панаир от 23 до 28 септември. В рамките на пет профилирани изложения може да се видят новости от автомобилната промишленост, превоза, автосервизното съоръжение, строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, осведомителните и цифровите технологии,екологията, енергетиката, химическата индустрия и водния бранш. Очаква се над 30 000 гости експерти от България и Европа да се включат в най-значимата софтуерна среща на Балканите, която ще се организира в Международен панаир Пловдив. На фотографията: Широка гама от съвременни артикули за изолираност и саниране на здания ще бъде показана на Международния механически панаир в Пловдив от 23 до 28 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР