Уникално дръвче ще радва пловдивчани за коледно-новогодишните празници, предаде репортер

...
Уникално дръвче ще радва пловдивчани за коледно-новогодишните празници, предаде репортер
Коментари Харесай

Първо в Plovdiv24.bg: Такава ще е 13-метровата елха на Пловдив! Има и други изненади!

Уникално дръвче ще радва пловдивчани за коледно-новогодишните празници, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 13-метровата елха (тази година Общината се стопира на изкуствено дръвче) към този момент е поръчана на компания от град Раковски, произвеждаща за цяла Европа, описа за читателите ни зам.-кметът по култура Александър Държиков. "Такава сме нямали до момента ", разяснява той.  
Тя ще се нарежда в средата на фонтана с пеликаните. Останала част от фонтана пък ще се покрие с дървена постоянна сцена, която ще е налична за пловдивчани, искащи да се снимат с прелестното празнично дърво. 
Отделно по традиция ще се построи и огромната сцена, която ще поеме програмата на Общината за празниците. Гвоздеят за Нова година е явен занапред, разкри Държиков. Новогодишният концерт ще стартира в 22 часа на 31 декември, на сцената ще се качат група "П.И.Ф. ", "Обичайните обвинени " и "Banda Del Padre ". В среднощ ще има обилна заря, по-късно е огромното хоро на отбор "Тракия ". DJ също ще радостни на площада. Що се отнася до Коледния базар, то Държиков показа, че все още няма предложения за провеждането му. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР