Уникалният сблъсък между 2-кратните олимпийски шампиони Гийермо Ригондо (Куб) и

...
Уникалният сблъсък между 2-кратните олимпийски шампиони Гийермо Ригондо (Куб) и
Коментари Харесай

Ръкавиците на Ригондо и Ломаченко отиват в Залата на славата

Уникалният конфликт сред 2-кратните олимпийски първенци Гийермо Ригондо (Куб) и Васил Ломаченко (Укр) ще бъде запечатан в историята. Двамата боксьори се съгласиха да дараят своите ръкавици на Боксовата зала на славата. Те ще имат специфична секция, в която ще бъде разказан този дуел, който за пръв път опълчва състезатели с по две олимпийски корони. Срещата ще бъде за международната купа в категория перо. Тя е притжание на Васил Ломаченко. Двубоят е в събота вечер в Ню Йорк.
" Ще бъде страховит мач, а почитателите вечно ще се връщат обратно във времето, с цел да го гледат - разяснява Ригондо. - Бях заставен да се кача в категория перо. Това беше единственият метод мачът да се реализира. Предпочитах да е в по-ниска категория. Сега желая да покажа на света, че ще съумея, даже когато качвам две теглови дивизии. "
Васил Ломаченко се закани, че ще размаже своя съперник.
" Няма да се учудя, в случай че той се откаже по време на мача - разяснява украинецът. - Той е интелигентен, бърз, има умения. Много е мъчно да се предвижда какво ще се случи. Нека да пристигна 9 декември. Тогава ще забележим. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР