Уникалният жилищен комплекс Лабиринт с архитектурна концепция, вдъхновена от геометричния

...
Уникалният жилищен комплекс Лабиринт с архитектурна концепция, вдъхновена от геометричния
Коментари Харесай

Новодомци влизат във варненския „Лабиринт”

Уникалният жилищен комплекс „ Лабиринт ” с архитектурна идея, въодушевена от геометричния орнамент „ меандър ”, знак от древността на живота и природата, към този момент е наличен за своите новодомци. С акт 16, получен единствено след година и половина строителство от първа копка до в този момент, комплексът е изцяло приключен и въведен в употреба.

При 20 на 100 застроена повърхност с шест девететажни здания с просторни 240 жилището и 360 паркоместа, паркът му се шири на 7000 кв.м с доста зеленина, водни цветни фонтани, детска площадка, фитнес навън и други екстри за фамилен отдих и комфорт.

Близо 70 на 100 от жилищата са продадени най-вече на млади фамилии от Варна, а откогато е приключен, има още по-голям интерес, сподели за „ Труд ” Николай Пашов, изпълнителен шеф на компанията притежател и реализатор ”Хидрострой ”.

Средната цена на кв.м е 800 евро, а таксата за подръжка на общите елементи, денонощна защита и паркинг е 0.65 лева на кв.м на месец. Мотото на обекта „ Открий своя нов дом в Лабиринта ” демонстрира строителната тактика за даване на актуален първокачествен дизайн, функционалност и хармонична среда. Проектът на арх. Светослав Станиславов е определен посредством конкурс.

Стилен коктейл събра новите съседи и екипа на комплекса, който е сътрудник на Детската диабетна асоциация „ Докосни дъгата ” и отделя част от сумата, получена за всеки продаден апартамент за закупуване на инсулинови помпи за деца диабет вид 1. Всеки от новодомците и бъдещи жители получава документ за подаяние, удостоверяващ присъединяване му в тази благородна идея.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР