Уникални винени желета, които превръщат еликсира в храна, са една

...
Уникални винени желета, които превръщат еликсира в храна, са една
Коментари Харесай

Австрийци превърнаха виното в храна на Винария 2019

Уникални винени желета, които трансформират еликсира в храна, са една от огромните изненади на идната Международна галерия " Винария 2019 ", която ще се организира в панаира от 20 до 24 февруари. Те се майсторят в австрийска маза. Тайната е в стафидирани гроздови зърна, които са покрити с така наречен благородна мухъл Botrytis Cinerea. Тя им придава неповторима комбинация от усети, а крайният артикул е сладко десертно вино​, което се преработва в желета.

Колекционерска ракия, създадена от планински бъз и винени желета, е различен от шлагерите на ревюто. Предлага я известна българска дестилерия. Напитката от този необичаен плод е с изтънчен колоритен мирис и мек усет. Производителите са основали и ексцентрична ракия от пъпеш, както и лимитирана серия дюлева ракия.

Стремежът на колекционерите да имат елитни напитки в елегантни опаковки е предизвикал известна българска компания да създава водка, бренди, джин, ликьор, уиски в първокласни бутилки. Те са с форма на кон, сърце, транспортен съд, Айфеловата кула и с други необикновени визии. Напитките са създадени въз основата на 20-годишен опит и партньорство с известна френска дестилерия.

Тенденцията за екстравагантен дизайн на опаковките роди първата в света светеща бутилка. В нея се предлага цитрусов ликьор на известна японска марка, чийто подбор включва най-вкусното саке в света.

Почитателите на крафт бирата ще опитат продуктите на бутикова пивоварна. Рецептите са създадени от немски технолог по каноните на баварската традиция. Асортиментът включва 3 типа питие: „ Вайс “ от пшеница с благоухание на банан и карамфил, „ Пилзнер “ с емфатичен хмелов усет и „ Раух “ с нотки на дим и дървесина. Те са естествено газирани, без консерванти.

Участник във „ Винария “ ще показа чаен ликьор. Той съчетава черен чай, натурални екстракти от високопланински билки, плодови дестилати и изворна вода от Татрите.

Посетителите ще дегустират и виновност от новата годишна продукция, които до момента не се представяни другаде. Ценителите ще се срещнат с новите трендове, налагани от български бутикови мазета, както и с виновност от Австрия, Португалия, Гърция и други страни. В неповторимия Град на виното и деликатесите са ситуирани също щандове с храни и гурме специалитети на участници в изложбите „ Фудтех “ и „ Вкусове от Италия “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР