Уникални обяви за продажби привличат вниманието на потребителите в интернет.

...
Уникални обяви за продажби привличат вниманието на потребителите в интернет.
Коментари Харесай

Продават положителен тест за бременност в интернет

Уникални разгласи за продажби притеглят вниманието на потребителите в интернет. В един от най-големите уеб сайтове за електронна търговия, се продава позитивен тест за бременност.

„ Може да се употребява за доста цели, множеството користни”, посочв собственичката на теста. Друг консуматор пък е оставил следния коментар под обявата: „ Това не е елементарен тест. Това е същинско и рисково оръжие”, написа "Монитор ".

Друга публикация пък оповестява на посетителите на уеб страницата, че още в този момент могат да се снабдят с ковчези на едро и на сметка. „ Продавам 10 брой ковчези, здрави и от хубаво дърво. Не се продават на парче, единствено дружно. Подходящи са за тъщи и свекърви”, показва майстор-дърводелецът.

В идната, която идва от Стара Загора, четем. „ Подарявам гратис пръст и земна маса, в с. Кирилово, Старозагорско.”

От същия район на Южна България е и публикация с текст: „ Продавам каруца за волове, много амортизирана.”

Сред продаващите се или подаряващи се предмети и движимости има и елементи от покъщнина. Пловдивчанин е изкарал на електронния пазар дървена врата от остаряла възрожденска къща, която продава незабавно. „ Вратата е в достоверни ковани ченгели за панти и ключалка. С лак и багра ще светне. Само долният ъгъл е малко разкован, само че може да се ремонтира”, написа продавачът.

Друг негов сътрудник пък е изкарал на тезгяха огледало без рамка. „ Малко счупено е в долния край, само че счупеното носи щастие”, популяризира той.

Сред неповторимите движимости, предмет на търговия в електронните уеб сайтове са още: кларинет без мундщук, Ръководство за боравене с ръчен съветски гранатомет, апарат за премерване на подкожни мазнини и костюм за зомби.

В различен от уеб страниците пък, наред с обявите за продажба на автомобилни елементи и строителни уреди и материали, се открива обявата: „ Продавам тикви, стават и за ястие!”, а в графата „ Спортни артикули и фенски артикули” е сложена публикация: „ Менструална чашка Лола от хигиеничен силикон, размери М и S”.

Наред с тези много странни предмети, в интернет уеб страниците въпреки и много рядко, се търгуват и същински скъпи предмети, чието място е в някой аукцион. В един от тези уеб сайтове се продават четири стола в жанр „ Луи XIV”, купени от аукцион във Франция. Цената им е 901 лева Със сходно наличие е и обявата за продажба на Комплект мека мебел в жанр „ Луи XV”, състояща се от диван и три броя кресла за 2000 лева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР