Уникалната съвместна разработка на Nissan и легендарното дизайн студио Italdesign- ,

...
Уникалната съвместна разработка на Nissan и
легендарното дизайн студио Italdesign- ,
Коментари Харесай

Ексклузивният Nissan GT-R50 by Italdesign ще струва минимум 900 000 евро

Уникалната взаимна разработка на Nissan и легендарното дизайн студио Italdesign- , ще отбележи световната си премиера по време на емблематичното събитие Goodwood Festival of Speed, което ще се организира през тази седмица.

От Nissan разясняват, че първото съвместно творение на двете компании, основано в чест на 50-годишнината на GT-R и Italdesign, може да послужи като база за основаването на изключително лимитирана серия ръчно изработени коли и особено за най-решителните измежду потребителите са създали сайт- , на който желаещите могат да изразят своя интерес и подготвеност да придобият автомобила.

В лимитираната серия на Nissan GT-R50 by Italdesign ще бъдат включени не повече от 50 автомобила, всеки един от които персонализиран напълно според изискванията на клиента, и с цена от минимум 900 000 евро.



“Goodwood Festival of Speed e идеалната сцена за представянето на Nissan GT-R50 by Italdesign, който комбинира мощта и майсторството, за да отбележим 50 години ентусиазъм на мечтите на нашите клиенти ”, споделя Алфонсо Албаиса, старши вицепрезидент на глобалния дизайн на Nissan.



Nissan GT-R50 by Italdesign се отличава от серийната версия на Годзила с доработен мотор, максималната мощ на който е увеличена с до 120 конски сили- до към 720 конски сили, усъвършенствано окачване и задвижване, спомагателни доработки и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР