Уникалната ни лекоатлетка Ивет Лалова стана „БГ модна икона, получавайки

...
Уникалната ни лекоатлетка Ивет Лалова стана „БГ модна икона, получавайки
Коментари Харесай

Лекоатлетката Ивет Лалова стана „БГ модна икона“

Уникалната ни лекоатлетка Ивет Лалова стана „ БГ фешън икона ", получавайки наградата си персонално от проф. Любомир Стойков - ръководител на Академията за мода. Традиционната годишна премия за най-стилни и сполучливи българи (в категория „ Спорт " ) бе присъдена както за нейните изключителни спринтьорски достижения, по този начин и за безупречната й образна просвета, професионална известност и ослепителен жанр. При приемането на оценката Ивет Лалова изрази своята благодарност към проф. Любомир Стойков, наблягайки: „ Благодаря на Академията за мода за тази премия! За мен е чест да я приема. Знам, че тя не е единствено за фешън икона, само че и за професионализъм. Надявам се, да ми донесе още повече шанс през идната година! ".



Връчването на статуетката, направена от бижутера Анжело Красини, се състоя в Националната художествена изложба. Ивет Лалова бе съпроводена от нейния брачен партньор Симоне Колио. Европейската ни шампионка и тазгодишна носителка на „ БГ фешън икона " бе облечена в български тоалет. Дрехата е на Елена Златева - носителка на Златна игла на Академията за мода за най-хубав млад дизайнер. Тя приковава вниманието със своите черно-бели линии от пайети и ресни. Полата е скроена в типичните за дизайнерката геометрични форми с графични резултати, а горната част се трансформира в ръчно преплетен корсет. Аутфитът е приключен с нормалният акцент на гърба.
Останалите спечелили в тазгодишната ранглиста на Академията за мода за най-стилни и сполучливи българи са: Райна Кабаиванска, Васил Петров, Цветанка Ризова, Поли Генова, Ивайло Захариев, Максим Бехар и Бояна Шарлопова.

Фото: © Виктория Сиракова

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР