Уникалната некадърност на управляващите ни поднася всякакви изненади чрез управленческите

...
Уникалната некадърност на управляващите ни поднася всякакви изненади чрез управленческите
Коментари Харесай

Уникално некадърни управляващи определили броя на емигрантите чрез социологическо проучване!

Уникалната несръчност на ръководещите ни сервира всевъзможни изненади посредством управленческите способи, които ползва, а ние безропотно плащаме за тези дебилни нарушавания.

От формален документ с входящ номер 854-06.379 от 27.03.2018 година на Народното събрание, научаваме, че няма смисъл да плащаме за прехрана на
държавни служители и отраслови институции! Защо ли?


От този формален документ научаваме, че броят на българските жители в трудоспособна възраст, пребиваващи в чужбина, е изчислен на 1 милион 475 хиляди лица. Резултатите са въз основа на извършено социологическо изследване през месец юли 2017 година

Схващате ли защо става въпрос? Плащаш на социологическа организация и тя ти споделя какъв брой са емигрантите в трудоспособна възраст.

Вероятно по-късно ще бъде платено, с цел да ни каже някой социолог какъв брой са емигрантите в нетрудоспособна възраст, по-късно ще платим, да ни каже социолога в кои страни са тези българи и най-после същите тези социолози ще употребяват тези цифри, с цел да нагласят и резултатите от следващите избори!

И защо са ни тогава държавните служители, на които плащаме тлъсти заплати за тази работа? Всъщност има и по- противен въпрос - не е ли това ослепителен образец за корупция?

Едни държавни служители продават информация на една социологическа организация, която я продава на същата тази държавa, за която работят служителите изтъргували тази информация? Какъв циничен кръг и каква скица за търговия, власт и корупция?

А другояче, в случай че прочетете този неповторим документ, ще разберете още, че българските жители с непрекъсната адресна регистрация в България са 8 387 000 лица! Кой споделя, че сме били в демографска рецесия? Явно ръководещите имат различен взор за социологическата обстановката в страната.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР