Уникалната история на Алисън Дюбоа е в основата на хитовия

...
Уникалната история на Алисън Дюбоа е в основата на хитовия
Коментари Харесай

Силата, способна да надвие смъртта в Ние сме техният рай“

Уникалната история на Алисън Дюбоа е в основата на хитовия сериал " Медиум ". Алисън работи в регионалната прокуратура на Аризона, когато се демонстрира характерната ù заложба да поддържа връзка с мъртвите. Изследователи от Университета в Аризона я подлагат на серии от проби в продължение на 4 години и в последна сметка публично удостоверяват качествата ù на медиум.

Алисън е посветила времето си на търсене на изчезнали хора и разплитане на комплицирани престъпни случаи. Също като в сериала " Медиум ", същинската Алисън Дюбоа има брачен партньор на име Джо, галактически инженер, и три дъщери.

Идеята за написването на книгата " Ние сме техният парадайс " се ражда от другите послания, които Алисън получава през годините. Ако сте изгубили собствен непосредствен и усещате мъчително неналичието му, ще намерете разтуха във обстоятелството, че в хилядите контакти, осъществени от Алисън, няма нито едно " довиждане ", а единствено " сбогом ".

В книгата си Алисън Дюбоа разкрива своя свят, откъдето ни предава посланията на нашите мъртви. Тя е уверена, че обичаните ни хора са към нас, предлагайки ни обич и разтуха. Те се пробват да се свържат с нас на своя език - посредством знаци, песни, " съвпадения " и необикновени случки. Алисън ще ни помогне да разчетем тези знаци, с цел да се убедим, че в никакъв случай не сме сами. Любимите ни хора са постоянно с нас. Любовта е единствената мощ, способна да надвие гибелта и да реализира връзка сред световете.

Във въвдението към книгата си Алисън Дюбоа написа:

" Един от честите въпроси, които слушам, е: " А за какво им е на починалите да остават наоколо към нас след гибелта си? " Ами, просто тъй като ни обичат, несъмнено, въпреки да има и други аргументи за това. Нашите умряли близки желаят да останат по отношение на живите, тъй като животът ни е учреден на страстите и на това да продължаваме да се учим и да се развиваме - тъкмо както е и при тях. Те остават по своя воля покрай нас, с цел да споделят възприятията ни и да ни оказват помощ да научим това, което би трябвало да знаем. Мъртвите постоянно желаят да се уверят, че няма да повторим грешките, които те са позволили, че няма да правим нещата, които са ги предиздвикали да съжаляват и които те самите са щели да създадат по напълно друг метод, в случай че им се даде втори късмет за това. Нашите умряли близки доста се радват, когато имат опция да бъдат част от живота ни - изключително когато приказваме за тях или непосредствено с тях самите. Важно е да сме подготвени да одобряваме посланията, изпращани от тези, които сякаш са си отишли, само че в действителност остават с нас. Една от задачите на моята книга е да възпитам тази подготвеност за връзка в живите, тъй като духовете не престават да са част от живота на своите близки. Като продължаваме да обичаме умрелите си родственици и другари, ние не ги задържаме тук, както считат някои, а им даряваме живот. Те остават покрай нас, тъй като ние сме това, което нормално се смята за химера - ние сме техният " парадайс ".

Книгата " Ние сме техният парадайс " излиза на български на 17 юли 2017, издадена от издателство " Литус ".

 Снимка 304635

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР