Уникалната българка беше надарена с невероятен дар, с който четеше

...
Уникалната българка беше надарена с невероятен дар, с който четеше
Коментари Харесай

Предсказанията на Ванга за 2018 година

Уникалната българка беше талантлива с необикновен подарък, с който четеше бъдещето като отворена книга. Ванга остави голямо количество предсказания и през днешния ден можем да проверим до каква степен е била права.

Преди да преминем към предсказанията да кажем няколко думи за самата Ванга. Дарбата си получила през 1941 година. Това се случило в миг, когато получила видение: видяла боец с антични одежди, който споделил, че скоро стартира война, която ще отнеме милиони животи.

Той също по този начин й споделил, че й е съдено да бъде проводник сред живите и мъртвите и тя ще предсказва ориста на всеки, който пожелае. Така Ванга станала популярна пророчица.

При нея почнали да идват хора от целия свят: от най-обикновени до политици и хора на изкуството.

И по този начин, какво предсказала Ванга за 2018 година?

Поява на нов тип превоз

Пророчицата споделила, че през 2018 година влакът ще се движи по жици, само че не по асфалтиран път, а по въздух право към Слънцето. Този етюд може да се пояснява по следния метод: ще се появи нов тип превоз, работещ извънредно със слънчева сила. Нещо сходно към този момент се тества в няколко страни.

Поява на нов тип гориво

За 2018 година Ванга предсказала дефинитивно прекъсване на добива на енергийни запаси. На пръв взор това наподобява парадоксално. Но в случай че погледнем на въпроса от друга позиция, може да забележим, че към този момент се вижда наклонност за понижаване цената на нефта.

Това на собствен ред може да докара до това, че просто ще стане неизгодно да се добива петрол. Земята ще стартира да си отдъхва. Най-вероятно учените ще основат нов източник на сила, с помощта на който добивът на петрол ще стане недоходоносен.

Нов международен водач

Пророчицата предсказала промяна на международния водач: водещата роля ще бъде за Китай. Ще се случи преразпределяне на сферите на въздействие сред главните международни играчи. При това някогашните водачи на международната сцена ще експлоатират на 100 % тези, които са експлоатирали по-рано.

Природни катаклизми

Започвайки от 2018 година, през идващите 5 години планетата Земя ще се готви за промяна на своята орбита на придвижване, което ще докара до огромен брой естествени катаклизми (земетресения, наводнения, изригвания на вулкани и т.н.)

Ванга предсказва възобновяване на планетата до своя първичен тип. Пророчицата споделя, че този развой ще приключи към 3000 година.

Създаване на балсам на младостта

Днес е безсмислено да се допуска, че може да се появи нещо сходно, само че в случай че си спомним с какви чудовищни темпове се развива науката и че днешните нормални неща преди 10 години изглеждаха като раздел от фантастиката, то всичко е допустимо.

Затова в случай че ако учените открият секрет за безконечна младост или измислят нещо, което мощно забавя стареенето, то ще се учудят единствено тези, които не имат вяра в силата на науката.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР