Уникална снимка пристигна с пощенски гълъб в редакцията на агенция

...
Уникална снимка пристигна с пощенски гълъб в редакцията на агенция
Коментари Харесай

Срамна гледка! Мъртво пиян полицай от Бяла Слатина спи след запой на масата /уникална снимка/

Уникална фотография дойде с пощенски гълъб в редакцията на организация BulNews. На нея е документиран началникът на група „ Охранителна полиция “ в районното ръководство в Бяла Слатина Пламен Нанков мъртво пийнал да спи на масата след тежък запой. Очевидно силата на униформения не е в битката с алкохола, защото очевидно борбата е изгубена и служителят на Министерство на вътрешните работи е нокаут.
Пламен Нанков стана прочут в края на януари след обява в BulNews, в която съобщихме, че е разследван по два случая на нарушение на законите. В единия случай ставаше въпрос за подозрения за осъществено документно закононарушение, а във втория-за прикрита пукотевица на негов другар по човек.

Ексклузивно в BulNews! Разследват върховен служител на реда от районното в Бяла Слатина, батакът е огромен

Веднага след нашия материал от вътрешното министерство образуваха дисциплинарна инспекция с инструкции, в случай че всичко се удостовери, той да бъде изхвърлен от системата на Министерство на вътрешните работи. По издънките на Пламен Нанков към този момент се работи, само че върховен служител на реда поставя съществени старания уволнението да бъде спестено. Плейбоят на врачанската дирекция Атанас Петков, който беше заточен в АЕЦ Козлодуй, оказва напън над комисията във Враца инспекцията да бъде смачкана и Нанков да остане на работа. Особено твърдоглав в тази област е „ кончето “ на Петков-Цветан Захариев, който дърпа конците в регионалния град.
Тези дни самият Пламен Нанков се е похвалил пред другари, че е приказвал и с прокуратурата във Враца тяхната инспекция да приключи с мнение за неналичието на закононарушения и по този начин да си избави кожата.
Остава да забележим дали страната има силата да удържи на лобистките напъни на шайката към служителя на реда от Бяла Слатина и той да бъде избавен, или законът ще се стовари с цялата си суровост върху него.
Обществото чака служител на реда, за който има сигнали за осъществени закононарушения и се напива като свиня, да бъде уволнен от системата на Министерство на вътрешните работи най-малкото за уронването престижа на специалността. А и какъв служител на реда е, щом е разрешил някой да го снима мъртво пийнал и това да стане обществено достояние…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР