Уникална простотия на пътя сътвориха бъдещата снаха на Йордан Динев,

...
Уникална простотия на пътя сътвориха бъдещата снаха на Йордан Динев,
Коментари Харесай

Пълна простотия! Снаха на Диневи и хип-хоп певица карат с 262 км. в час по магистрала Тракия

Уникална дивотия на пътя сътвориха бъдещата снаха на Йордан Динев, която ще се омъжва за сина му Иван и певицата Биляна Лазарова. Девойките карат като джигити по автомагистрала „ Тракия “, само че за благополучие дейностите им не провокираха съществени последствия, видя HotArena.

Петя, по-известна като Пенелопе от сериала „ София денонощно “, бе седнала до лудата шофьорка Биляна. Двете пътуваха в посока София – Пловдив, изтъквайки, че повода за това е по работа.

Читател на HotArena се намеси в сигнал до нас, че Лазарова кара сред 180 / 230 км в час, като по едно време километражът доближава и до 262 км/ч . Както е известно на всички – допустимата скорост по автомагистрала е 140.

Не стига, че са в тотално нарушаване, само че и двете са решили да снимат простотията си и да я създадат обществено притежание, пускайки я в обособени сторита в Инстаграм. За облекчение множеството фрагменти са направени не от шофьорката, до момента в който кара, а от пътничката.

Младостта е буйна, само че постоянно тя е причина за доста съществени и кофти последствия. В случая не е станало нищо, само че дърпайки ориста за опашката – който търси, нормално си го получава.

Готините мацки дават неприятен образец на многочислените си почитателки в мрежата и наподобява въобще не се тормозят от това.

Ако Биляна е решила да се самоубива, дано го направи по различен метод, а не да заплашва и непознати животи на пътя “, посъветва почитател младата певица.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР