Уникална изложба на Златните момичета“ в СофияУникална изложба, посветена на

...
Уникална изложба на Златните момичета“ в СофияУникална изложба, посветена на
Коментари Харесай

Уникална изложба на „Златните момичета“ в София

Уникална галерия на „ Златните девойки “ в София
Уникална галерия, отдадена на „ Златните девойки “ може да бъде забелязана в градинката пред Народния спектакъл. Кадрите показват последните години на художествената гимнастика и слагат акцент върху девойките, които от 10 септември ще се борят за медалите в София, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Между 10 и 16 септември България ще събере най-талантливите състезателки по художествена гимнастика за най-значимото съревнование в спорта. Поводът е Световното състезание по художествена гимнастика, което ще се организира в зала „ Арена Армеец “ тази есен.

„ Ние сме в навечерието на най-големия конгрес, на който нашите прелестни девойки ще имат щастието да бъдат основни героини. Предстои една извънредно сложна, тежка, само че най-много доста красива и забавна борба за призовите места. Много се надявам да ви зарадваме с триумф, девойките да са оптимално съсредоточени и да могат да покажат по най-хубавия метод своите композиции “, сподели при откриването на изложбата Илиана Раева, която е ръководител на Българската федерация по художествена гимнастика.

Спортният министър Красен Кралев не пропусна да пожелае триумф. „ Без травми, живи и здрави да могат да посрещнат тестванията през септември. Поне аз съм сигурен, че там ще имаме доста мотиви за наслада “, съобщи Красен Кралев.

Освен фрагментите на БФХГ, има и фотографии на Fibank, които са част от благотворителен календар на банката с девойките от Националния тим по художествена гимнастика.

Илона Станева, шеф Маркетинг и реклама във Fibank изясни, че партнират с федерацията четвърта поредна година. „ И за повторно взаимно с тях ще организираме благотворителна акция, която ще стартира при започване на месец декември. Благотворителната акция включва основаването на благотворителен календар. Участнички в благотворителния календар са всички девойки от тим по художествена гимнастика както и самостоятелните ни изпълнителки. Набирането на средствата ще бъде в интерес на Българската федерация по художествена гимнастика. Fibank продуцира календара. Календарът ще бъде допустимо да бъде добит, посредством подаяние като събраната сума от даренията Fibank ще удвои и ще подари на Българската федерация по художествена гимнастика за развиването на българския спорт “, изясни тя.

Световното състезание по художествена гимнастика в София ще се организира от 10 до 16 септември 2018 година в зала „ Арена Армеец “. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР