Уникална драма се разигра в елита на Аржентина. Релно кръвният

...
Уникална драма се разигра в елита на Аржентина. Релно кръвният
Коментари Харесай

Уникална драма в Аржентина! Кръвният враг Ривър Плейт направи шампион Бока Хуниорс

Уникална драма се разигра в елита на Аржентина. Релно кръвният зложелател на Бока Хуниорс - Ривър Плейт оказа помощ на отбора и го направи първенец на Аржентина за 2022 година. 
Прочетете още
Бока се издъни вкъщи против Индепендиенте и направи 2:2. Леандро Фернандес от Индепендиенте от дузпа откри в 32-та минута, а Гийермо Фернандес изравни. Бока стигна до цялостен поврат в 50-та минута посредством Себастиан Вия, само че гостите изравних в 81-та минута след гол на Николас Вайехо. 

По този метод Бока нямаше да е първенец, само че драмата се случи в другият мач за купата. Расинг Клуб загуби вкъщи от Ривър Плейт с 1:2. В 56-та минута Матиас Рохас от дузпа съумя да открие за Расинг, само че Мигел Борха в 80-та минута изравни. 

Драмата обаче беше цялостна до самият завършек на дуела. В 90-та минута Расинг получи дузпа, само че вместо да вкара и да направи първенци своя тим - Джонатан Галван пропусна наказателния удар, а малко по-късно Мигел Борха вкара втори гол за Ривър и дефинитивно умъртви фантазията на Расинг за купата. 

Така кръвният зложелател Ривър Плейт направи първенец Бока Хуниорс. В крайното класиране Бока приключи с 52 точки на първото място, а Расинг остана втори с 50. Ривър Плейт приключи на третото място с 47 точки. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР