Уникална диета на Петър Димков втали Краси Радков!Актьорът, който радва

Уникална диета на Петър Димков втали Краси Радков!Актьорът, който радва ...

За 8 дни Краси Радков стопи цели 10 килограма-Менюто му по дни!.Уникална диета на Петър Димков втали Краси Радков!
Актьорът, който радва зрителите на „Шоуто на Слави“, вече също е в отбора на Руслан Мъйнов, Драго Чая и другите, които отслабнаха драстично. Краси Радков го постигна чрез съветите на Петър Димков, писа HotArena.net.

Диетата на народния лечител се състои в 8 дни, през които се използва хранителен режим, способен да сваля бързо килограми. Разковничето, както винаги, е в разделното хранене. Трябва да се ядат определени храни само в дадени дни.

Doctorbg.net предлага диетата, която може да промени живота ви!

Първи ден: Варени картофи (1 кг.).

Втори ден: Кисело мляко (3 кофички) – нека да е нискомаслено.

Трети ден: Плодове и зеленчуци (килограм и половина).

Четвърти ден: Неограничено количество варена тиква.

Пети ден: Варени яйца (3 бр.)

Шести ден: Плодове и зеленчуци (половин килограм).

Седми ден: сварено бяло пилешко месо (300 гр.) – може да се замени с варена тиква.

Осми ден: 2 литра вода.
Задължително е уточнението, че в тези 8 дни не бива да се излиза изобщо от рамките на това меню. Всичко останало, което ядете, може да попречи на вашето отслабване.
Краси Радков е спазил стриктно диетата на Петър Димков и вече тежи с 10 кг. по-малко. Той разкрива, че е бил много изненадан от бързия ефект на този хранителен режим.

„Не се среща често да сваляш по повече от килограм дневно, но аз успях. Само 8 дни правих диетата, а свалих 10 кила от себе си. Доволен и щастлив съм. Вече знам, че най-важно е разделното хранене.“ – споделя актьорът.

Специалистите препоръчват при тази диета да не се бърза с повтарянето ѝ. То може да стане едва три месеца след първата процедура. Целта е да се даде шанс на организмът да има от какво да се чисти, тъй като след 8-дневната диета той става чист като кристал за дълго време.

Краси Радков е препоръчал диетата на целия екип на шоуто и тя вече се ползвала и от музиканта от „Ку-ку бенд“ Иван, който е най-закръгленият от всички там. Очаква се до дни ефектът и при него да си проличи.

Радков е започнал диетата главно заради жена си. Той от години се чувствал недостоен за красавица като Станислава и решил да я зарадва, ставайки изящен като нея.

Ако и на вас ви е писнало да нямате самочувствие, направете това, което направи актьорът! Защото човек е щастлив, когато се чувства комфортно в кожата си!

 

doctorbg.net/

Всяка минута очаквай сензационна новина в PETEL.BG!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] 24 часа в денонощието! 

Публикувай директно сам без цензура във "Фейсбук" групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко интересно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html

Източник: petel.bg