Уникален съвпад на Суперлуна с пролетно равноденствие ще има утре.

...
Уникален съвпад на Суперлуна с пролетно равноденствие ще има утре.
Коментари Харесай

Уникално от 19 г: Суперлуна и равноденствие, следващия път чак след 30 г.

Уникален съвпад на Суперлуна с пролетно равноденствие ще има на следващия ден. И това не е всичко. Благоприятен аспект свързва две от най-силните планети Юпитер и Венера – значи власт, мощ, пари и обич работят дружно за нас. На всичкото от горната страна слънцето влиза в прагматичния Овен, който знае какво желае и по какъв начин да го реализира.

Денят е предназначен за фантазии и тяхното сбъдване, за хрумвания – включително гениални, за творчество и съзидание. Човек би трябвало да си мисли за позитивни неща, да намисли и дори да седне да опише планове за реализирането им и има всички условия за действитеното им реализиране.

Въпреки че още седмица сме в РетрогРаден Меркурий, който е неподходящ за пътувания и връзки от всевъзможен тип и темперамент, тъкмо през днешния ден можете да вършиме и сходни проекти, както и да тръгнете нанякъде. Спокойно, не Ви грози заплаха. Същото важи и за това значимо нещо, което от дълго време желаете да съобщите на някого – все едно дали по обич или по бизнес – моментът тъкмо през днешния ден е подобаващ.

Бъдете щастливи!
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР