Уникален клип от далечната 1996 година с участието на Лили

...
Уникален клип от далечната 1996 година с участието на Лили
Коментари Харесай

Вижте Лили с деколте като на Сашка Васева и визия на попфолк лъвица

Уникален клип от далечната 1996 година с присъединяване на Лили Иванова се появи в обществените мрежи, видя HotArena.

Видеото е от музикалния фестивал „ Златният Орфей “ в Слънчев бряг. Макар по това време курорта да не е знак на чалга културата, визията на другояче стилната Лили е много близка до поп-фолка, който тогава към този момент е известен  жанр. Примата на естрадата излиза на сцената в обичания си черен цвят, само че пременена в ултра  къси панталонки и връхна дреха напълно прилепнала по тялото й, с цип предизвикателно  смъкнат под гърдите й. Под якенцето път изскача черно бюстие с голямо деколте, в което гърдите на Лили едвам се побират. Визията й е допълнена с черен тъничък колан и типичен остри токове. Прическата й също е много по-различна от сегашната. Косата с дължина до ушите и е боядисана в доста тъмни тонове на русото. Оформен е  даже прав бретон който, който е тупиран, с цел да бухне.

Прави усещане, че в тези години примата е имала много по-близък контакт с хората.  След като извършва безконечната си ария „ Камино “, на сцената се струпат фенове, които персонално й подаряват букети, поздравяват я, а някои даже я целуват по бузата.

Иначе Иванова постоянно е била обожател на минижупите и късите панталонки и даже на 81 години продължава да се появява в подобен тип на сцената, демонстрирайки гордо стройните си крайници. По-фрапиращо във типа й от 96-та година обаче е голямото деколте. В обществените мрежи всеобщо разясняват, че Иванова може би е леко повлияна от всеобщо развиващия се по това време попфолк жанра и тогавашната му емблема Сашка Васева, чиито запазена марка точно преливащият бюст. Хората намират визията на Лили за меко казано несъответствуваща, имайки поради, че по това време тя е била на достолепните 57 години. Освен това на въпросното издание на „ Златният Орфей “ примата е удостоена със статуетка за изцяло творчество, което допуска да заложи на много по елегантна и стилна визия за церемонията, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР