"Унижение е, че българин има забрана за влизане в САЩ

...
"Унижение е, че българин има забрана за влизане в САЩ
Коментари Харесай

Крум Зарков: Унизително е, че българин има забрана за влизане в САЩ заради корупция

"Унижение е, че българин има възбрана за влизане в Съединени американски щати поради корупция и това да е оповестено обществено ", по този начин разяснява Крум Зарков от Българска социалистическа партия вкарването в забранителния лист на Съединените щати името на съдията Специализирани съд Андон Миталов, което стана ясно през вчерашния ден.

Миталов е съдията, който през октомври предходната година позволи обвинявания в шпионаж ръководител на придвижване "Русофили " Николай Малинов да отиде в Русия, където получи медал от президента Путин.

"Самият факт, че участва там, който и да е той, демонстрира каква е правосъдната ни система съгласно Съединени американски щати, оскърбление е за нашата страна, да имаме хора, които обществено са оповестени ", добави още Зарков. И разясни:

"Това демонстрира, че съгласно Съединени американски щати в България няма система, която да санкционира корумпирането, това е неприятен политически знак ". По думите му, въпросният арбитър даже не е упрекнат.

Той разяснява и снемането на доверието на Румен Радев от държавното управление, като разясни, че това е естествена стъпка на президента, тъй като той от 3 години чака промени, а те не се случват.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР