Униформени служители заловиха и задържаха 12 нелегални мигранти в харманлийското

...
Униформени служители заловиха и задържаха 12 нелегални мигранти в харманлийското
Коментари Харесай

Заловиха 12 нелегални мигранти в Харманлийско

Униформени чиновници заловиха и задържаха 12 незаконни мигранти в харманлийското село Българин, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Хасково. Вчера сутринта на построен надзорен пропускателен пункт в селото е минал автомобил с румънска регистрация.

Полицейските чиновници са забелязали, че в колата са пътували доста хора и са я наблюдавали. На 500 метра след селото са я спрели и открили, че в автомобила има 12 непознати жители без документи за идентичност. С помощта на преводач мъжете, на възраст сред 14 и 27 години, са се самоопределили за сирийци. Румънският лидер, на 37 година, е арестуван с мярка на прокуратурата до 72 часа и му е повдигнато обвиняване, а мигрантите са настанени в Специалния дом за краткотрайно настаняване на чужденци в Любимец, допълват от полицията.

Последно група незаконни мигранти бе открита в района, в изоставена застава край граничното тополовградско село Присадеца, по време на вилнеещия огромен пожар в Сакар планина при започване на септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР