Униформени от 4 РУ ползвали безплатно услуги в автомивката на

...
Униформени от 4 РУ ползвали безплатно услуги в автомивката на
Коментари Харесай

Симона Радева е вземала по 2000 лева месечно, за да прикрива Семерджиев

Униформени от 4 районно управление (на МВР) употребили гратис услуги в автомивката на някогашния футболист в подмяна на значима за него информация

Полицайката Симона Радева е получавала по 2000 лева месечно, с цел да прикрива предизвикалия смъртоносната злополука в София Георги Семерджиев, заяви.

Униформената се возела в колата на мъжа и, когато той бил спиран за инспекция на пътя, тя показвала служебната си карта.

Преди часове от Министерство на вътрешните работи оповестиха, че поради нарушавания на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното произвеждане против нея е поради клипове с нейно присъединяване, качени в мрежата. На някои от тях се вижда по какъв начин тя размахва белезници. Наказанието може да се апелира по административен ред.

Източници от следствието оповестиха за NOVA, че служители на реда от 4 Районно ръководство пък употребили гратис услуги в автомивката на Семерджиев. В подмяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни служители на реда, както и за идни инспекции за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са снимали по какъв начин Радева и двама чиновници на 4 районно управление (на МВР) носят стълба, благодарение на която Семерджиев влезнал в жилището си в минутите след жестоката злополука предишния вторник.

Източници на NOVA разкриват още, че през 2018 година Семерджиев е бил арестуван с към 10 кг дрога при спецакция.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР