Униформени нахлуха в дома на алкохолния бос Тодор Неделчев в

...
Униформени нахлуха в дома на алкохолния бос Тодор Неделчев в
Коментари Харесай

Полицаи нахлуха в дома на алкохолен бос

Униформени нахлуха в дома на алкохолния необут Тодор Неделчев в пловдивското село Първенец. Акцията е била осъществена в сряда от столичната ГДБОП.

Очевидци описват, че за няколко часа е била блокирана и улицата, на която живее Неделчев, до момента в който служителите на реда претърсват дома му.

Според източници на TrafficNews.bg, служителите на реда са провеждали интервенция по сигнал за нелегално предпазване на антични предмети.

Припомняме, че към днешна дата против предприемача се води дело. Той е упрекнат за това,че на 13 юни предходната година блъсна и умъртви колоездач пред Морадо.

Според прокуратурата на кръстовището на ул. „ Авксентий Велешки “ и ул. „ Велико Търново “, при ръководство на автомобил „ Нисан Навара “, Неделчев е нарушил разпоредбите за придвижване и по несъобразителност е предизвикал гибелта на 85-годишен мъж, който е карал велосипед. Неделчев е един от притежателите на винзавод „ Джиро Трейд ". Преди съдбовния случай подсъдимият има зад тила си над 30 санкции за нарушавания на пътя - фишове и наказателни постановления. Голяма част от тях са за превишена скорост. След трагичния случай предприемачът бе освободен от ареста против 10 хиляди лв. гаранция.

Преди няколко години той влезе в престъпните летописи, откакто бе оголен като гарант на серия палежи в Родопската яка. През 2012 година предприемачът бе наказан на 5 години затвор, само че към този момент е изтърпял наказването си.

В продължение на две години в Първенец и близките села бяха подпалени коли, частни вили, къщи, икономически постройки. Те са разкрити, когато полицията открива, че всички те по някакъв метод са свързани със притежателя на алкохолната фабрика в Първенец Тодор Неделчев.

Ефективната присъда бе произнесена от състав на Пловдивски областен съд. Наказани са още двама души, които са изпълнявали палежите, поръчвани от алкохолния необут. Георги Кунчев (25 г.) и 36-годишният Димитър Зебеков получиха по 4,5 година затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР