Унгарците отпаднаха от сметките за строежаДвама от общо трима участници,

...
Унгарците отпаднаха от сметките за строежаДвама от общо трима участници,
Коментари Харесай

Останаха двама кандидати да строят газопровода от турската до сръбската граница

Унгарците отпаднаха от сметките за градежа

Двама от общо трима участници, подали ценови предложения, не престават в конкуренцията за уголемение на газопреносната инфраструктура до българо-сръбската граница, оповестява Канал 3.

Това стана ясно по време на отварянето на офертите в " Булгартрансгаз " на участниците в открита процедура по Закона за публичните поръчки /ЗОП/ с название: " Доставка на нужните материали и съоръжение, капиталово планиране - фаза работен план, създаване и въвеждане в употреба на обект: " Разширение на газопреносната инфраструктура на " Булгартрансгаз " ЕАД редом на северния (магистрален) газопровод до българо-сръбската граница ", стадий: " Линейна част " и референтен номер: 180-100 на " Булгартрансгаз " ЕАД.

``
реклама

Компанията, която не е позволена да продължи в присъединяване си в процедурата, е обединяването от Industries Fovallalkozo Zrt и Industries-KVV Kivitelezo.

Участие в процедурата не престават две компании. Първата компания е " ДЗЗД Консорциум - Газово развиване и уголемение в България ГРРБ ". При оптимално позволен период за осъществяване на плана от 250 дни цената, която предлага е в размер 2 414 712 667, 85 евро. При оптимално позволен период на осъществяване от 615 дни цената е 1 600 867 584, 88 евро.

Вторият класиран е саудитско-италианският консорциум " Аркад ". Фирмата предлага при оптимално позволен период от 250 дни цена за осъществяване на плана в размер на 1 288 739 305, 11 евро, а за по-дългия интервал 1 102 203 220, 11 евро.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: