Унгарското правителство е успяло да наложи декларираната воля на унгарците,

...
Унгарското правителство е успяло да наложи декларираната воля на унгарците,
Коментари Харесай

Орбан: Унгария вече не зависи от европейското финансиране

Унгарското държавно управление е съумяло да наложи заявената воля на унгарците, които гласоподаваха на изборите за Европейски парламент, като е сложило хора на високопоставени длъжности в Европейския съюз, които почитат народите и се опълчват на миграцията, съобщи министър председателят на страната Виктор Орбан, представен от електронното издание Hungary Today, съобщи " Фокус ".
Орбан настоя, че доста от проблемите на Европа са свързани с водачи в Европейски Съюз, които поддържат миграцията.
Той сподели, че претендентът на социалистите Франс Тимерманс, " претендентът на [американския милиардер Джордж] Сорос " е бил торпедиран. Междувременно водачът на Европейската национална партия Манфред Вебер, добави министър председателят, няма да бъде началник на Европейската комисия, тъй като си е разрешил да приказва " неуважително за жителите на няколко страни, в това число Унгария ".
" Западняците и Централна Европа се съгласиха за немския министър на защитата Урсула фон дер Лайен ", добави Орбан. Вишеградската група я е класирала на трето място в листата си и в този момент ще има късмет председателството на комисията да направи Европа мощна, като в същото време се зачитат националните ползи, сподели той. Орбан също по този начин акцентира икономическите резултати и политическата непоклатимост на групата, която „ пази ползите на 63 милиона души с нужната тежест ”.
Унгарският водач съобщи, че Централна Европа е била подкрепена от Хърватия и Румъния, когато става въпрос за номиниране на висши европейски чиновници.
Що се отнася до фон дер Лайен, Орбан съобщи, че самият избор на „ немска майка на седем деца “ демонстрира „ ветровете на смяната “ в Брюксел. Той добави, че би било прибързано да честваме на този стадий, защото последните пет години бяха очевидци на " доста неточности в Брюксел " във връзка с тероризма, публичната сигурност, миграцията и стопанската система, които " би трябвало да бъдат отстранени ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР