Унгарското министерство на вътрешните работи заяви вчера, че според експертите

...
Унгарското министерство на вътрешните работи заяви вчера, че според експертите
Коментари Харесай

Унгарско външно: Нужен е уникален метод, за да се извади потъналото корабче

Унгарското министерство на вътрешните работи съобщи през вчерашния ден, че съгласно специалистите е необходим " неповторим " способ, с цел да бъде извадено потъналото туристическо корабче от Дунав и да бъдат прибрани каквито и да било тела, намиращи се на борда му, съобщи Асошиейтед прес.

Министерството уточни, че неприятните условия, в това число нулевата видимост под водата и покачващото се ниво на бързо течащите води на реката, не разрешават потреблението на никакви обичайни способи.

Водолазите не можаха даже да приближат потъналото корабче " Русалка ", което е дълго 27 м и се намира на дълбочина от над 6 м покрай издигнатата в неоготически жанр постройка на унгарския парламент, предава Българска телеграфна агенция.

Министерството съобщи, че 60 инженери, строители на мостове и други опитват с теоретични модели и пробни гмуркания, с цел да открият решение.

От 35-те души на борда, най-вече южнокорейски туристи, 21 са към момента в неопределеност, откакто в сряда корабчето се сблъска с круизен кораб. За седем души е доказано, че са мъртви, има и седем оживели. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР