Унгарският премиер Виктор Орбан остро разкритикува евродепутата от партията си

...
Коментари Харесай

Орбан: Постъпката на Йожеф Сайер е недопустима и неприемлива |

Унгарският министър председател Виктор Орбан остро разкритикува евродепутата от партията си ФИДЕС Йожеф поради присъединяване в гей оргия и дефинира постъпката му като " неприемлива и неприемлива " и " нямащи място измежду полезностите на нашето политическо семейство ". Което пък докара до обвинявания в двуличие към консервативната ръководеща партия, заяви Агенция Франс Прес.

Сайер, последовател на анти-ЛГБТ ограничения, призна във вторник, че е взел присъединяване в частно празненство в центъра на белгийската столица Брюксел и се извини, че е нарушил въведените поради ковид ограничавания.

„ Докато политиците от ФИДЕС ни учат на християнство, семейство, обичайни полови функции и морал, те в действителност живеят безусловно друг живот, надалеч от полезностите, които проповядват “, съобщи водачът на опозиционната партия ДК и някогашен министър председател Ференц Дюрчани.

Според белгийски медии Сайер е бил на секс празненство с присъединяване на 25 голи мъже.

„ Внезапно целият ми хол бе цялостен с служители на реда “, съобщи уредникът на празненството пред локален вестник. „ Те започнаха неотложно да крещят: „ Документите! Сега! “ Но ние не носехме даже панталони, както, за бога, да можем бързо да си извадим персоналните карти? “.

Белгийската прокуратура заяви, че Сайер се е опитал да избяга по водосточна тръба, а в раницата му са открити опиати. Бившият евродепутат отхвърли за опиатите.

Разкритията са изключително срамни за 59-годишния юрист, който изигра основна роля в популяризирането на консервативните възгледи на ФИДЕС и оказа помощ за пренаписване на конституцията с уговорка, определяща брака като „ съюз сред мъж и жена “, разяснява Агенция Франс Прес.

„ Докато се радва на приятелския към ЛГБТ Брюксел, той трансформира живота на ЛГБТ хората в Унгария в пъкъл “, написа в Туитър маджарски проверяващ публицист.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР