Унгарският премиер Виктор Орбан каза, че неговата страна планира да

...
Унгарският премиер Виктор Орбан каза, че неговата страна планира да
Коментари Харесай

Орбан: Унгария очаква газ от Турски потокдо края на 2021 г.

Унгарският министър председател Виктор Орбан сподели, че неговата страна възнамерява да може да получава природен газ от "Турски поток " до края на 2021 година, съобщи Асошиейтед прес.

Унгария е мощно подвластна от Русия за доставките на природен газ. В момента той идва през Украйна, само че Русия желае да диверсифицира директните направления на енергийните си доставки.

Унгарският министър председател Виктор Орбан съобщи през днешния ден след среща с гостуващия в Будапеща турски президент Реджеп Тайип Ердоган, че "без Турция, миграцията към Европа не може да бъде спряна ". Орбан сподели, че това трансформира Турция в стратегически сътрудник на Унгария по въпросите на сигурността и миграцията.

АП отбелязва, че Виктор Орбан е мощно фокусиран върху антиимиграционната политика от 2015 година Той сподели, че оградите по южните граници на Унгария могат да спрат "нелегалните мигранти ".

Неколкостотин души, измежду които доста прокюрдски и антивоенни деятели, стачкуваха в Будапеща против визитата на Ердоган, оповестява още организацията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР