Унгарският парламент развърза ръцете на премиера Виктор Орбан да управлява

...
Унгарският парламент развърза ръцете на премиера Виктор Орбан да управлява
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Виктор Орбан

Унгарският парламент развърза ръцете на премиера Виктор Орбан да ръководи посредством декрети и вкара наказване със затвор за всеки, който подкопава напъните за битка с ковид или популяризира подправена информация за пандемията.

В резултат тринадесет страни, членки на Европейски Съюз, показаха терзание, че някои " изключителни ограничения " могат да застрашат върховенството на закона, демокрацията и гражданските права. Държавите показаха, че те би трябвало да бъдат лимитирани до " това, което е прецизно наложително ", както и че би трябвало да бъдат пропорционални, краткотрайни и подлежащи на постоянен мониторинг.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В взаимно изказване се показва: " Тези ограничения не би трябвало да лимитират свободата на изложение и свободата на медиите. Затова поддържаме самодейността на Европейската комисия да съблюдава използването им, с цел да се подсигурява, че главните полезности на Европейски Съюз са спазени ". Говорител на Орбан отвърна, че дейностите на премиера са ориентирани " напълно и само към битка с пандемията ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР