Унгарският министър-председател Виктор Орбан каза, че гражданите на страната му

...
Унгарският министър-председател Виктор Орбан каза, че гражданите на страната му
Коментари Харесай

Орбан призова за чиста европейска раса: Не искаме да бъдем мултиетническа група

Унгарският министър-председател Виктор Орбан сподели, че жителите на страната му не желаят да се сближават с други с изключение на европейците, заяви " Radio Free Europe ".

" Придвижваме се, работим на други места, само че единствено в Европа. Не желаеме да бъдем смесена раса, мултиетническа група, която да се смесва с други с изключение на европейците, " разгласи той на посещаване в Румъния.

Премиерът поддържа политика против имигранти от Африка и Близкия изток, както и против неправителствените организации, които ги поддържат. По границите се построяват бариери, а в страната се не разрешава техния заслон.

Според него Запада е раздвоен на две - половината от него са страни, в които европейците съжителстват с хора от други региони: " Тези страни към този момент не са народи ", на мнение е Орбан. " Те не престават да се борят с Централна Европа и да се пробват да ни трансформират, с цел да станем като тях. "

Той още веднъж разяснява и войната в Украйна, като за следващ път се опълчи на глобите, които Европейския съюз постанова против Русия. Според него Европейски Съюз не трябва да заема страната на отбраняващата се страна, а да се нарежда сред Киев и Москва: " Санкциите няма да трансформират развоя на войната и украинците няма да завоюват, " убеден е той.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР