Унгарският Ференцварош отстрани Лудогорец още в първия предварителен кръг на

...
Унгарският Ференцварош отстрани Лудогорец още в първия предварителен кръг на
Коментари Харесай

Лудогорец отпадна безславно от Шампионска лига

Унгарският Ференцварош в профил Лудогорец още в първия прелиминарен кръг на Шампионска лига . След загубата 2:1 в първи мач в Унгария, през днешния ден разградчани изгубиха с 2:3. Така за трета поредна година няма да може да осъществен огромната си фантазия, а точно пробив в " Турнира на богатите ".
" Орлите " позволиха доста неточности в отбрана, които бяха осъдени от унаграците, а и не демонстрираха задоволително офанзивна мощност, с която да компенсират. Гостите поведоха небрежно след попадения на Игор Харатин и Михал Шкварка, а прецизен за родния първенец бе Георги Терзиев. Малко по-късно Якуб Швиерчок пропусна да означи от дузпа и да направи резултата 2:2. През второто полувреме Нхуен се разписа за 1:3, а Хайстер си означи автогол в 69`, а 8 минути преди края Козим Моци получи пряк червен картон.
Лудогорец продължава в Лига Европа, където ще има за противник във втория прелиминарен кръг  изгубилия от двойката Валур Рейкявик – Марибор.
Всичко най-интересно може да видите в Sportlive.bg.

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Разградчани ще би трябвало да заличават пасива си от 1:2 в Будапеща преди седмица. На разположение на Стойчо Стоев към този момент е халфът Абел Анисе, който направи възторг с националния тим на Мадагаскар на шампионата за Купата на Африканските народи.
Въпреки че не е почивал въобще, полузащитникът е изразил подготвеност да играе, само че е по-вероятно да не стартира в мача. Проблемите пред Стоев са свързани с контузиите на Драгош Григоре и Яцек Горалски.
Всичко най-интересно може да следите в Sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР