Унгарските власти извадиха едно тяло от водите на Дунава на

...
Унгарските власти извадиха едно тяло от водите на Дунава на
Коментари Харесай

Извадиха тяло от Дунав на 100 км от мястото, където потъна туристическо корабче

Унгарските управляващи извадиха едно тяло от водите на Дунава на 100 км от Будапеща , надолу по течението на реката. Това заяви пред кореспонденти в унгарската столица военният аташе в посолството на Южна Корея Шун Кюнсон, съобщи Ройтерс.

Преди това представител на полицията също сподели, че едно тяло е било открито в реката покрай село Харта, област Бач Кишкун , само че още не е завършил процесът по идентифицирането му.
 БГНЕС
Водолази и други експерти, в това число командировани от Сеул, не престават да търсят жертви от потъналото преди пет дни в Будапеща корабче с 33 южнокорейски туристи и двама души екипаж.

След конфликт с по-голям кораб в сряда вечерта корабчето потъна доста бързо. Седем индивида се удавиха, седем бяха избавени, а 21 изчезнаха безследно.-->



От унгарският център за битка с тероризма оповестиха, че потъналото корабче се намира на 9 м дълбочина при " нулева видимост " на водата , добави ДПА.
 БГНЕС
Въпреки това издирвателните екипи и през днешния ден не престават работа в реката, чието течение към този момент е по-слабо. То обаче към момента е прекомерно мощно и равнището на реката е прекомерно високо, с цел да може шлеп с задоволително огромен кран да премине под будапещенските мостове и да стигне до мястото на злополуката.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР