Унгарските разузнавателни служби завършиха доклад за мрежа, ръководена от Джордж

...
Унгарските разузнавателни служби завършиха доклад за мрежа, ръководена от Джордж
Коментари Харесай

Виктор Орбан: Сорос иска да унищожи Унгария, като я наводни с мигранти

Унгарските разследващи служби приключиха отчет за " мрежа ", ръководена от Джордж Сорос, подкрепяйки изказванието, че вложителят се пробва да се намесва във вътрешната политика на страната, в това число и в изборите през идната година, сподели министър председателят Виктор Орбан пред унгарското радио Kossuth.

Орбан повтори обвиняванията, че Сорос работи против Унгария, помагайки тя да бъде наводнена с мюсюлмански мигранти. Инвеститорът изрично отхвърли тези изказвания, като от своя страна сподели, че министър председателят лъже и основава " страна на мафията ".

Орбан от няколко месеца атакува Сорос и концентрира цялата си акция за преизбирането си в офанзиви против него. Той стигна още по-далеч, като упрекна " спекулатора ", чe употребява финансираните от него неправителствени организации за политически цели.

Тези цивилен групи ще основат офиси в цялата страна, с цел да се борят против държавното управление поради позицията му против мюсюлманската имиграция, съобщи Орбан, цитирайки отчета на службите.

" Мрежата и машината на Сорос са се записали, с цел да вземат участие в унгарската предизборна акция. Самото битие на Унгария е заложено на карта ", сподели министър председателят, който има огромна преднина в изследванията на публичното мнение.

Като част от устрема си да сътвори " нелиберална страна ", той ускори надзора над неправителствени организации, които държавното управление му дефинира като " финансирани от чужбина ".

Министър-председателят изпълни Унгария с билборди, дискредитиращи Сорос. Инвеститорът е покровител на отворените общества и един от най-големите спонсори на НПО-та в Източна Европа. Самият Орбан е получавал стипендия от тях, до момента в който е студент и антикомунистически деятел.

Милиардерът отговори на нападките предишния месец, като отхвърли обвиняванията на Орбан и изрази страха си, че Неправителствени организации и водачите им са застрашени от гонене заради акцията на държавното управление. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР