Унгарската граница щеше да бъде по-трудно защитена /от мигрантите/ без

...
Унгарската граница щеше да бъде по-трудно защитена /от мигрантите/ без
Коментари Харесай

Орбан: Сорос участва в преследването на Груевски, а той е мой сътрудник

Унгарската граница щеше да бъде по-трудно предпазена /от мигрантите/ без помощта на някогашния македонски министър председател Никола Груевски, сподели унгарският министър председател Виктор Орбан, запитан за утвърденото леговище в Унгария за Груевски, съобщи Макфакс.

В изявление за унгарското национално радио Орбан сподели, че Унгария се отнася заслужено към сътрудниците си и акцентира, че Груевски е негов и на унгарския народ помощник.

" Не можем да изключим правните процедури, само че можем да дадем опция за заслужено отнасяне ", акцентира Орбан, представен от Българска телеграфна агенция.

Той сподели, че обвързваните със Сорос организации са се впуснали в преследването на Груевски.

За правосъдните процедури срещу Груевски Орбан съобщи, че " това са комплицирани разногласия и правната система е част от тях ".

" Властите ще решат какво да създадат по отношение на настояването за екстрадиция ", сподели унгарският министър председател.

То подсети, че по времето, когато беше министър-председател, Груевски изиска от Унгария помощ за слагането на телена ограда към македонската граница и Унгария му е помогнала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР