Унгария победа България с 3:1 в полуфинален плейоф за класиране

...
Унгария победа България с 3:1 в полуфинален плейоф за класиране
Коментари Харесай

Националният ни отбор няма авторитет дори на собствения си стадион

Унгария победа България с 3:1 в полуфинален плейоф за класиране на Евро 2020. Това се случи не без помощта на съдиите. Някои отсъждания на полския рефер Марчиняк бяха повече от скандални. Нужно е да отбележим и грубата игра на противника. Всички я видяхме, не и реферите.

Марчиняк анулира дузпа, която самичък беше отсъдил в 56-ата минута. Грубите събаряния в наказателното поле на Унгария на Йомов и Десподов, също бяха подминати с лека ръка.

След загубата равенството с Ирландия и загубата от Уелс, нашите бяха много дейни на терена, само че още веднъж позволиха някои груби неточности и в последна сметка изгубиха късмет да имат пряк мач за място на Европейското. Божидар Краев на няколко пъти бе в положителни голови положения, в такова беше и Тодор Неделев малко преди почивката. Но, шансът ни обърна тил. В композиция със скандалното съдийство, нямаше по какъв начин да се стигне до дуел с Исландия.

Въпреки загубата, можем да кажем, че българите се държаха почтено. Вупросът е докога националният ни тим няма да има престиж - даже и на личния си стадион. Докога реферите, които би трябвало да бъдат справедливи, ще отминават очевидни за всички фенове нарушавания в наша изгода...

Не може да се крием единствено зад съдиите, само че в този мач те прекалиха.
 Готви се цялостна смяна в националния тим на България
Готви се цялостна смяна в националния тим на България

Ще се залага на надарени футболисти
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР