UNCASVILE, Conn. (AP) — Paige Bueckers отбеляза 27 точки и

...
UNCASVILE, Conn. (AP) — Paige Bueckers отбеляза 27 точки и
Коментари Харесай

Bueckers помага на UConn номер 10 да спечели короната на Big East Tournament със 78-42 над Джорджтаун

UNCASVILE, Conn. (AP) — Paige Bueckers означи 27 точки и имаше пет блока, с цел да помогне на номер 10 UConn да победи Джорджтаун 78 -42 в понеделник вечер, с цел да завоюва своята 22-ра купа от Big East Tournament.

Това беше общо 29-та купа за Хъскита, които не са губили в конферентен шампионат от 2013 година, когато Нотр Дам ги победи за купата на Големия изток.

UConn (29-5), който взе участие в 20 поредни турнирни мача в конферентен шампионат, завоюва и четирите трофеи, откогато се причисли още веднъж към Големия изток през 2020-21 година, откакто взе седем следващи по време на присъединяване си в American Athletic Конференция.

Джорджтаун се появяваше за първи път в шампионата в историята на учебното заведение. Hoyas (22-11) към този момент имат най-вече победи, откогато тимът за 2011-12 имаше 23. Това беше последният път, когато учебното заведение взе участие в шампионата на NCAA. Въпреки че съумяха да играят за купата, те са доста надалеч да стигнат до NCAA с доста слаб график без конференции.

Члено...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР