Унай Емери сподели на пресконференция, че завърналият се след контузия

...
Унай Емери сподели на пресконференция, че завърналият се след контузия
Коментари Харесай

Емери: Бейерин едва ли ще е готов за мача с Юнайтед

Унай Емери показа на конференция, че завърналият се след травма десен бек Ектор Бейерин надали ще бъде подготвен за гостуването на Манчестър Юнайтед в понеделник.

Испанският бранител бе отвън игра от януари насам, откакто получи скъсване на кръстни връзки при триумфа над Челси с 2:0, само че игра 15 минути при разгромната победа над Нотингам с 5:0 в шампионата Карабао Къп във вторник вечер. За „ артилеристите “ следва аудиенция на „ Олд Трафорд “, само че Емери не желае да рискува със здравето на бранителя.

„ Мисля, че не. Може би на него му се желае, само че ние би трябвало да изслушаме лекарите, а те желаят той да се завърне последователно. Сега му предстоят игрови минути с отбора до 23 година Смятам, че той се усещаше чудесно през днешния ден, първите му минути на терена след завръщането бяха страхотни. Ще го използваме дружно с Ейнсли Мейтланд-Найлс и Калъм Чеймбърс на позицията десен бек. Най-важните неща за Ектор са неговото държание и опит. Той желае да ни помогне. Когато бе контузен, той не спираше да ни поддържа в съблекалнята “, сподели мениджърът на „ топчиите “. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР